Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ Και αν την σεβόμαστε εστω και λίγο.

Λοιπόν εδώ και μέρες διαβάζω και ξαναδιαβάζω ολες αυτές τις παρανοικές δηλώσεις που εχουν βγει απο το στόμα του Υπουργού Κου Πάγκαλου.
Αυτού του υπουργού που οταν ειχε νευριάσει το πουλάκι μας ειχε πει την εποχή των Ιμίων για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στους επιτελείς του ( ηταν υπουργός των εξωτερικών μας τότε aν θυμάμαι σωστά ) να πουν οτι την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ την πήρε και την σηκωσε ο αέρας λες και ήταν κάποιο κουρελόπανο λες και δεν την κράταγε ενας ΟΥΚΑΣ ή ενας στρατιώτης των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που ειναι απο τους ελάχιστους Ελληνες που δινουν την ζωή τους για αυτό το κουρελόπανο..
Τους Αμερικλάνους δεν τους πάω με τίποτα και δεν εννοώ τον λαό αλλά την Διοίκηση -Administration.
Ολοι μας εχουμε δει ειτε σε ταινίες ειτε σε ντοκυμαντερ με τι σεβασμό φερονται σε αυτό το “κουρελόπανο” οπως το αποκαλλούν κάποιοι Ελληναράδες.
Οι Αμερικάνοι και οχι μόνον πιάνουν την σημαία τους σαν αυτή να ειναι ζωντανή αλλά και την διπλώνουν σαν να εχει ψυχή.Σε κηδείες πεσόντων στην μάχη κλπ κλπ.
ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΩ ΘΕΕ ΜΟΥ αχ ποσο τους ζηλευω!!!!!!!!!!!!
Εδώ η μόνιμη επωδός που ακουμε ειναι : Ελα μωρέ σιγά ενα πανί ειναι.ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ενα πανί ειναι το θεμα ομως ειναι τι “Συμβολίζει” αυτό το πανί?????
Για εσένα βρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟ Ελληνα το “πανί” δεν σου λέει απολύτως τίποτα.Δεν στο εμαθαν οι δάσκαλοί σου δεν στο εμαθαν οι παπούδες σου και οι γιαγιάδες σου και το ίδιο συμβαίνει και στους αχρηστους γονείς σου που δεν σου εμαθαν απολύτως τίποτα.
Το μονο που σου εμαθαν βρε κρετίνε ΝεοΕλληνα ειναι να βρίσκεις μιά δουλειά κατά προτίμηση στο ΔΗΜΟΣΙΟ οπου ολόκληρη την μέρα θα κοιμάσαι την ωρα που θα έπρεπε να δουλεψεις και στο σχόλασμα θα πηγαίνεις να τα σπάσεις στα μπουζουκομάγαζα.
Αυτος εισαι και δυστυχώς μαζί με εσένα πήρε η μπάλλα και εμένα.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ εσύ και οι Πολιτικοί που ψήφιζες τα τελευταία 40 χρόνια.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Uncategorized

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: