Πουλάμε ή δεν πουλάμε??

Θα σας πω μιά ιστορία.Τωρα κατά ποσον εχει σχέση με την Ελλάδα μας αυτό η δεν εχει σας αφηνω να το κρίνετε εσεις.
Λοιπον λιγο μετά το τελος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου πολυ πριν οι Εβραίοι καταφέρουν να φτιάξουν δικό τους κράτος δειτε τι σκαρφίστηκαν οι εβραιοι που ηθελαν να ξαναφτιάξουν 1 κράτος στην Παλαιστίνη.Το σημερινό ΙΣΡΑΗΛ.
Επειδή ποτέ δεν τους ελλειπαν τα χρηματα (βλέπετε ειχαν πάντα ,ΑΝΕΚΑΘΕΝ,δικες τους τράπεζες,σκεφτηκαν το εξης απλό.
ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ και ξαναΑΓΟΡΑΣΤΕ ΓΗ.Μα ποιά γή ρωταγαν οι Εβραίοι που δεν ειχαν πιάσει το κόλπο.
Επαιρναν λοιπον την μονότονη απάντηση : Μα την γη οπου εκει θελετε να φτιάξουμε το κράτος μας.Δηλαδή πουθε ρε παιδιά??? ΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ βρε κορόιδα τους απαντουσαν οι αρχηγοί τους που ηταν ηδη μπασμένοι στο κόλπο.ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ κοροιδάρες μας στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ εκει που θα χτίσουμε-στησουμε το νεο κράτος του ΙΣΡΑΗΛ.
Και αρχισαν σιγά σιγά και μουλωχτά για να μην τραβηξουν βλεμματα να αγοράζουν σπιτια ,αχυρώνες,ερειπωμενα σπιτια που για να γινουν κατοικίσημα θα επρεπε αυτος που θα τα αγόραζε να χαλάσει αρκετές χιλιάδες δολλάρια πράγμα παντελώς ΑΣΥΜΦΟΡΟ για τους αγοραστές τους.
Ετσι οι αμόρφωτοι και διόλου πονηροί Παλαιστήνιοι γεμιζαν τις τσεπες τους με πολυ δολλάριο μα πολύ δολλάριο αλλά ταυτόχρονα εφευγαν αργά μεν ΣΤΑΘΕΡΑ δε απο τα πατρογονικά τους εδάφη.
Και ρωτάω τωρα εγώ ο ΧΑΛΒΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ : Τι να την κανω μια γή που δεν μου ανηκει και πανω στην οποία ουτε να χτίσω μπορώ ουτε τιποτα να κάνω δεν μπορώ????????
Σας θυμίζει κατι αυτό???? Εμενα πάντως μου θυμίζει ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ελάτε μου ντε!!!!!!!!

Advertisements
Explore posts in the same categories: Uncategorized

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: