Τα μαύρα μας τα χάλια και ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑΕΙ.

Το χειρότερο για την πατρίδα μας ΔΕΝ είναι το πιθανό νέο μνημόνιο όσο το κόλπο που χρησιμοποιουν οι τουρκόσποροι μαζί με τα αλβανά.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ & ΡΑΜΜΕΝΟ με το σχέδιο που ακολούθησαν οι οβραίοι ενάντια των παλαιστινιων.Και καλά οι Παλαιστίνιοι εκεινα τα χρόνια δλδη μετά την λήξη του Β’Παγκοσμίου πολέμου ηταν πολλά κιλά ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.Τωρα όμως ???Οι Ελληνες είναι το ίδιο αμόρφωτοι ρε??ΑΛΗΤΕΣ ε ΑΛΗΤΕΣ.

Όπως ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ μέσα στην απύθμενη πονηριά του.Τι εκαναν οι κομμενο-φουτσαράδες?οι οβραιοι ντε!! Αρχισαν να αγοράζουν γη ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ παλαιστινιακή γή για 1 κομμάτι ψωμί.ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΒΟΣΚΟ ΠΟΥ ΕΒΟΣΚΕ 50 άντε 100 κατσίκια σε ένα χωράφι γεάτο κοτρωνια που σημαινε ότι δεν μπορουσε να φυτεψει τίποτα.ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΓΗ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ 5-10 το πολύ ξεραμένες εληες.ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ 100 $ ενώ η αξια της γης τους δεν ξεπερνουσε ουτε τα 30 $ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ & ΕΚΑΝΑΝ & 10 τουμπες από την χαρά τους.Ετσι σιγά σιγά αγόρασαν πολλή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΓΗ που ανηκε πλέον σε οβραιους.

Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΙΤΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ.

Το ίδιο ακριβως κάνουν οι τουρκοι στην ανατολική ΘΡΑΚΗ αγοράζοντας τεραστια κομματια γης από ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ & την ωρα που εκεινοι θα κρίνουν θα πουν αφου οι μουσουλμάνοι εχουν την περισσότερη γη τοτε τίθεται θεμα συνδιοιηκησης.Και αργότερα θα προχωρήσουν και σε άλλα και οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ & ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ στην ΠΡΕΒΕΖΑ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ και πάει λέγοντας.ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΔΕ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΓΗΣ αλλά και σε αγορές πολλων διαμερισμάτων σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ανήκουν στην μεγάλη αλβανια.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά ΔΕΝ το πιστευω.

Υ.Γ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Uncategorized

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: